Bel voor vragen
073-6566402

  • Verstoppen en je laten zien op BS ‘t Ravelijn - RijkenVermaat
  • Verstoppen en je laten zien op BS ‘t Ravelijn - RijkenVermaat
Verstoppen en je laten zien op BS ‘t Ravelijn - RijkenVermaat Verstoppen en je laten zien op BS ‘t Ravelijn - RijkenVermaat

Verstoppen en je laten zien op BS ‘t Ravelijn

BS ‘t Ravelijn krijgt bij het nieuwe ontwerp een groene entree met rustige zitplekken en spelen in het groen. Tussen de beplanting bevindt zich een wilgentenentunnel en zitplekken voor kinderen om in te spelen en op te zitten. Ook komt er ruimte voor vrij spelen op het voetbalveldje, de tribune, de klimrekken en het huisje. Bij de smalle strook langs het gebouw is het natuurlijke spelen gesitueerd, zoals de rioolbuis, de balanceerbalken en de touwbaan. Ook komt hier de zandbak terug in kleine vorm.

Er zijn drie speelvlakken op het schoolplein. De kleuren van de vakken sluiten aan op de verschillende soorten sport en spel van de school.

De tribune sluit hierbij aan, deze kan ook gebruikt worden voor een buitenles of op het moment dat de hele school samen wil komen. De bestaande beplantingsrand tussen het Lamoenenhof en het schoolplein blijft behouden. Van het Lamoenenhof naar het schoolplein is een extra entree opgenomen zodat iedereen rechtstreeks op het schoolplein kan komen.

 

Opdrachtgever: bs ‘t Ravelijn

Locatie: Ravenstein

Opgave: Inrichtingsplan

Kalender: mei 2015 - mei 2016

Oppervlakte: 2100 m2

Terug naar het overzicht Download project

Meer projecten van RijkenVermaat