Bel voor vragen
073-6566402

  • Van strijdtoneel naar kruisbestuiving - RijkenVermaat
  • Van strijdtoneel naar kruisbestuiving - RijkenVermaat
  • Van strijdtoneel naar kruisbestuiving - RijkenVermaat
Van strijdtoneel naar kruisbestuiving - RijkenVermaat Van strijdtoneel naar kruisbestuiving - RijkenVermaat Van strijdtoneel naar kruisbestuiving - RijkenVermaat

Van strijdtoneel naar kruisbestuiving

Het visiedocument ‘ van Strijdtoneel naar kruisbestuiving is een uitgave van de Natuur- en Milieugroep Vught. RijkenVermaat heeft ondersteuning verleend bij het schrijven, ontwerpen, presenteren en vormgeven van dit visiedocument. Er zijn, op basis van discussie en visie, drie varianten gemaakt. Deze zijn door diverse organisaties en personen besproken en gekozen. Het resultaat van deze bevindingen zijn vastgelegd in het visiedocument.

Vertegenwoordigers vanuit de natuurorganisaties hebben met de Natuur- en Milieugroep Vught deze visie mee vormgegeven. Natuurmonumenten, andere professionals vanuit het Vughts Historisch Museum, de Monumentencommissie, De Groene Vesting en Stichting ‘s-Hertogenbossche Monumentenzorg en andere geïnteresseerden hebben de handen ineengeslagen. Vanuit de invalshoeken natuur en (cultuur)historie is deze visie ontwikkeld op de toekomst van Fort Isabella.

 

Opdrachtgever: Natuur en milieugroep Vught

Locatie: Vught

Opgave: Visie opstellen

Kalender: Jan. 2014 - Juni 2015

Oppervlakte: 35 hectare (350000 m2)

Terug naar het overzicht Download projectDownload boek

Meer projecten van RijkenVermaat