Bel voor vragen
073-6566402

  • Groene naschoolse activiteiten - RijkenVermaat
  • Groene naschoolse activiteiten - RijkenVermaat
  • Groene naschoolse activiteiten - RijkenVermaat
Groene naschoolse activiteiten - RijkenVermaat Groene naschoolse activiteiten - RijkenVermaat Groene naschoolse activiteiten - RijkenVermaat

Groene naschoolse activiteiten

Groene naschoolse activiteiten worden in eerste instantie aangeboden aan de kinderen van BBS Nieuw Zuid. Zij krijgen een progamma van 6-10 wekenaangeboden in de natuur, naschool. Het is een doe- programma in de natuur, waarbij allerlei activiteiten worden gedaan vanuit de groene beroepencontext. Waarbij de tuinman, de boswachter, de boomklimmer, de wateronderzoeker, de vogelaar en de imker worden verbeeld. NatuurWijzers zijn getraind om het naschoolse programma uit te voeren. Zij zijn deskundig met het maken en uitvoeren van natuurprogramma’s op maat, voor kinderen. Dit doen zij samen met een vrijwilliger. Daarna is het naschoolse programma op andere Brede Scholen in ‘s-Hertogenbosch aangeboden en uitgevoerd.

Dit programma is een onderdeel van het project ‘Groene Brede Scholen in Het Groene Woud. Dit wordt ondersteund door de BBS-en, de gemeente ‘s-Hertogenbosch en de provincie Noord Brabant.

 

Opdrachtgever: BBS-en

Locatie: gemeente ‘s-Hertogenbosch

Opgave: uitvoeren naschoolse activiteiten

Kalender: 2013-heden

Terug naar het overzicht Download project

Meer projecten van RijkenVermaat