Bel voor vragen
073-6566402

  • Groene Brede scholen in Het Groene Woud - RijkenVermaat
  • Groene Brede scholen in Het Groene Woud - RijkenVermaat
  • Groene Brede scholen in Het Groene Woud - RijkenVermaat
Groene Brede scholen in Het Groene Woud - RijkenVermaat Groene Brede scholen in Het Groene Woud - RijkenVermaat Groene Brede scholen in Het Groene Woud - RijkenVermaat

Groene Brede scholen in Het Groene Woud

Groene Brede Scholen in Het Groene Woud is en project van de BBS-en in de stad ‘s-Hertogenbosch. Hierbij is een groene arrangement ontwikkeld en uitgevoerd waarbij NME- leerroutes, het ontwerpen van een groen schoolplein, groene wijkactivieiten met bewoners en naschoolse groene activiteiten zijn uitgewerkt. Op 15 april 2015 werd de conferentie “School en buur beleven de natuur” georganiseerd. Hier werd het boek School en buur beleven de natuur gepresenteerd. Het was een geslaagde middag waarbij mensen uit de hele provincie aanwezig waren. Daarnaast waren er veel natuurorganisaties aanwezig die zorgden voor een interessante informatiemarkt.

Alle deelnemers vertrokken enthousiast en vol energie om groene activiteiten in de eigen omgeving te starten en dat was ook de opzet van de conferentie.Op dit moment zijn er 3 groene schoolpleinen gerealiseerd, voor 6 scholen zijn NME- leerroutes gemaakt, diverse groene wijkactivieiten en naschoolse activieiten voor kinderen.

Dit project werd door de provincie Noord Brabant financieel ondersteund.

 

Opdrachtgever: Provincie Noord-Brabant

Locatie: ‘s-Hertogenbosch

Opgave: Ontwikkelen en uitvoeren groen arrangement

Kalender: sept 2013- juni 2015

Terug naar het overzicht Download projectDownload boek

Meer projecten van RijkenVermaat