Bel voor vragen
073-6566402

  • Biowalking Reinier van Arkel - RijkenVermaat
  • Biowalking Reinier van Arkel - RijkenVermaat
  • Biowalking Reinier van Arkel - RijkenVermaat
Biowalking Reinier van Arkel - RijkenVermaat Biowalking Reinier van Arkel - RijkenVermaat Biowalking Reinier van Arkel - RijkenVermaat

Biowalking Reinier van Arkel

Biowalking is een combinatie van wandelen en de natuur beleven, voor cliënten, bezoekers en geïnteresseerden. Op het terrein van Reinier van Arkel zijn twee routes gemaakt. Een kleine route die goed bereikbaar is voor mensen met een rolstoel en een langere route langs de grenzen van het terrein door de bossen en ruwer terrein.

Er is een mooie folder met de route en informatie over het gebied gemaakt zodat mensen ook zelfstandig op pad kunnen. Ook zijn er vrijwilligers getraind zodat men onder deskundige begeleiding kan wandelen door de mooie natuur van Reinier van Arkel. Met aandacht voor natuurbeleving en cultuurhistorie op het Zorgpark. Elke twee weken wordt de wandeling aangeboden voor clienten en mensen van buiten. Dit wordt aangekondigd in de lokale krant.

Samen met Zorgpark Voorburg werd biowalking ontwikkeld. Dit werd financieel ondersteund door Consulentschap IVN en Provinciale Raad voor Gezondheid.

 

Opdrachtgever: IVN Brabant en PRVMZ

Locatie: Reinier van Arkel, Vught

Opgave: Biowalking en training vrijwilligers

Kalender: 2013

Terug naar het overzicht Download project

Meer projecten van RijkenVermaat